Unik skulptur til hjemmet

Indret med unikke skulpturer til hjemmet

Hvis du gerne vil have et hjem med en flot og unik indretning, så bør du overveje en eller flere unikke skulpturer til hjemmet. En unik skulptur behøver ikke nødvendigvis være en skulptur som der kun findes ét eksemplar af. Det skal blot være en skulptur der er håndlavet, så den har dens egne små detaljer, og dermed ikke er 100% ens.

Denne typer af skulpturer til hjemmet, er ofte lavet at kunstnere. Skulpturen kan være lavet i alt fra beton, til metal, til bronze. Der findes et væld af skønne muligheder her. En sådan tilføjelse til boligen, kan være med til at skabe en både flot go unik indretning.

Hvad koster en unik skulptur?

En unik skulptur til hjemmet, kan koste alt fra et par hundrede kroner, og op til flere hundredtusind kroner. En lille figur at beton, vil typisk koste mindre, end en stor skulptur i bronze. Men det er ikke kun størrelsen og materialet der har noget at sige når disse skulpturer skal prissættes. Det har også noget at sige, hvem der har lavet den. Er det en kendt kunstner, vil skulpturen typisk være noget dyrere, end hvis den er lavet af en kunstner, som ikke er så kendt. De fleste store kunstnere laver typisk de unikke skulpturer i blot ét – eller meget få – eksemplarer. Det går figuren ekstra særlig, og ofte også det dyrere.

Giv en unik skulptur i gave

Unikke skulpturer til hjemmet er ikke kun fantastiske at forkæle sig selv med. De egner sig også helt perfekt som gaveideer. Du kan f.eks. få unikke håndlavede metalfigurer med tema. Det kan være et fagtema, men også hobbyer, som f.eks. jagt, en form for sport eller musik. En sådan metalfigur er en fantastisk gaveide, da den ved at være i et tema som modtageren interesserer sig for, er ekstra betydningsfuld og personlig.

Dertil er der også forhandlere som laver smukke bronzefigurer i et begrænset antal eksemplarer. Disse skulpturer har ofte en symbolsk betydning. Det kan være alt fra tillid, til styrke, til kærlighed. En sådan skulptur med symbolsk betydning, er ligeledes en fantastisk gaveide.

Disse gaver egner sig særligt godt som jubilæumsgaver, svendegaver, bryllupsgaver, som generelt som gaver til særlige anledninger. De kan dog også gives som en helt almindelige fødselsdagsgave eller julegave.

Vil du have mere inspiration til gode gaveideer, kan vi anbefale at tage et kig på Geniale Gaver som er ekspert i gaveideer. Her finder du super gode ideer til alle fornævnte gavetyper, samt mange flere.